Oryanda

Dit ben ik, Oryanda. 34 jaar. Moeder van 3 kinderen; een meisje van 9, een jongen van 7 en een meisje van 2. Ik ben 10 jaar getrouwd en we zijn al 17 jaar samen (mijn halve leven!) We wonen samen met één kat en 7 kippen. 

Ik ben eigenaar van KrullenTemmer waar ik 2 dagen per week werk als krullenkapper. De overige dagen ben ik druk met de kids, huishouden en koken en sinds kort ook met sporten (poweryoga en buikdansen)

Ik hou van reizen, eten, dagjes op pad gaan met het gezin en huisfeestjes met vrienden en familie. Ook heb ik een persoonlijke interesse in gezondheid. 

Ik heb communicatie gestudeerd (daarna ook nog de PABO en de kappersopleiding) waarin ik mijn plezier in het schrijven heb ontdekt. Ik ben uitgeschreven over krullen en neem jullie daarom graag mee in mijn leven op Oryanda.nl.

Wij wonen momenteel in Silves, Portugal en verkennen de Algarve. De oudste twee kinderen gaan naar de Nederlandse school, NOAP, en de jongste is thuis met mij. 

Populaire blogs

Poes kat Kapla 2D
Kinderen

Kapla voor peuters met 2D voorbeelden

Kapla is heel veelzijdig speelgoed. Van al ons speelgoed wordt Kapla het meest gebruikt en het is zelfs meegegaan naar Portugal. We maken regelmatig grote

Huisfeestjes

Swingo – Bingo op muziek

Swingo is een superleuk spel voor kleine en grote groepen en geschikt voor bijna alle leeftijden. Het lijkt op Bingo, maar in plaats van cijfers,